Sloga dočekuje Posušje i "lovi" minimalan zaostatak iz prvog duela

Hercegovački sastav u Modriču dolazi sa prednosti od 3:2 iz prvog susreta te će probati da ostvari veliki uspjeh i plasira se u polufinale najmasovnijeg takmičenja u BiH

12.03.2024. 13:50
  • Podijeli:
zrinjski sloga facebook-65e359da52027.webp Foto: Facebook / HŠK Zrinjski

Nogometaši dobojske Sloge će danas u revanš susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine na svom terenu dočekati sastav Posušja.

Hercegovački sastav u Modriču dolazi sa prednosti od 3:2 iz prvog susreta te će probati da ostvari veliki uspjeh i plasira se u polufinale najmasovnijeg takmičenja u BiH.

Na tom putu će im stajati najugodnije iznenađenje Wwin lige BiH Sloga iz Doboja koja trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli sa velikim šansama da sljedeće sezone igra u evropskim takmičenjima.

Ova dva rivala su ove sezone dosad odigrala tri utakmice, a zanimljivo na svim susretima su slavili domaćini tako da se Sloga nada identičnom raspletu i danas i eventualnom plasmanu u polufinale Kupa.

Susret Sloga Doboj - Posušje se igra danas na stadionu "Dr. Milan Jelić" u Modriči sa početkom u 15:30 sati uz direktan prijenos na Areni Sport.

Glavni sudija meča je Haris Halkić iz Sanskog Mosta sa pomoćnicima Moamerom Čauševićem i Enesom Đozićem iz Sarajeva dok je četvrti sudija Nihad Ljajić također iz Sarajeva. Delegat susreta je Lazar Martinović iz Čapljine, a posmatrač suđenja Emir Alečković iz Sarajeva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()