Skupo pojačanje Manchester Uniteda napušta Old Trafford, nakon sukoba s trenerom

Pregovaraju o pozajmici igrača koji je za veliki novac prešao u “Crvene đavole “iz ekipe gde je „žario i palio“

03.01.2024. 08:42
  • Podijeli:
united reuters-65749d31d6e9d.webp Foto: Reuters

Engleski fudbaler Jadon Sancho nalazi se pred povratkom u Borussiju iz Dortmunda.

Njemački novinar Florian Plettenberg je javio da Manchester United i Borussija rade na dogovoru koji bi zadovoljio obje strane.

Pregovaraju o pozajmici igrača koji je za veliki novac prešao u “Crvene đavole “iz ekipe gde je „žario i palio“.

Riječ je o pozajmici dugoj najmanje šest mjeseci, odnosno od januara do kraja sezone, poslije čega bi United procijenio situaciju.

Sancho je, prema riječima fudbalskog insajdera dao zeleno svjetlo da se ovaj posao sprovede u djelo.

Poznato je da Sancho ne dobija šansu u Unitedu, da je bilo problema na relaciji sa trenerom Erikom ten Hagom i da taj sukob određuje ovakav ishod.

Sancho hoće da se vrati u formu, Borussija će platiti dio obeštećenja, a United će pokrivati dio njegove plate.

Jadon je u jednom trenutku rekao da je Ten Hagov „žrtveni jarac“ i odbio je da se izvini putem društvenih mreža poslije čega mu nije bilo dozvoljeno da prisustvuje treninzima prvog tima, a Ten Hag je to obrazložio željom da „očuva kulturu Uniteda“.

Sancho je posljednji meč odigrao u avgustu 2023. godine, a stigao je iz Borussije na ljeto 2021. godine za 85 miliona eura. Ukupno je u Unitedu odigrao 82 utakmice i dao je 12 golova uz šest asistencija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()