Skandal u Ljubljani: Navijač htio da udari Ronalda!

Haotično je bilo

26.03.2024. 21:07
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo-6602a4c4489c0.webp Foto: AP Photo/Vahid Salemi/Tanjug

Fudbalska reprezentacija Portugala večeras u Ljubljani igra prijateljski meč protiv Slovenije od 20 sati i 45 minuta.

Ispred hotela „Grand Plaza“, gdje su smješteni Cristiano Ronaldo i drugovi, mnoštvo ljudi nekoliko je sati nestrpljivo čekalo igrače gostujućeg tima.

Fudbaleri su se oko 19 sati pojavili i ušli u autobus koji ih je vozio u Stožice, ali dogodio se incident, koji srećom, nije imao veće posljedice.

Jedan je navijača htio je da udari Ronalda u holu hotela, ali je obezbjeđenje pravovremeno reagovalo i spriječilo da dođe do fizičkog kontakta.

Video pogledajte OVDJE

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()