Sjajan meč na Mokrom docu: Posušje u 94. minuti matiralo Dobojlije

Meč je završen pobjedom domaćin 3:2, ali je još sve otvoreno i odluka o putniku u polufinale past će u Modriči, gdje će ove dvije ekipe igrati revanš 14. marta

28.02.2024. 20:58
  • Podijeli:
posusje-65c7a9ae3389d.webp Foto: HŠK Posušje

Sjajnu fudbalsku predstavu gledali smo na Mokrom docu, gdje su Posušje i Sloga odmjerili snage u prvom meču četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.

Meč je završen pobjedom domaćin 3:2, ali je još sve otvoreno i odluka o putniku u polufinale past će u Modriči, gdje će ove dvije ekipe igrati revanš 14. marta.

Gosti su poveli u 17. minuti, kada je golmana Posušja savladao Božičković. Ujedno, to je bio rezultat prvog poluvremena.

U nastavku smo gledali pravu goleadu. Kamenar je nakon sat igre pogodio za 1:1, a u 65. minuti asistira Petroviću za preokret - 2:1.

No, slavlje domaćih nije dugo trajalo jer je Vidić u 70. minuti izjednačio rezultat ma 2:2.

U 81. minuti domaći su tražili penal nakon starta Redžića nad Kamenarom, ali se sudija Ljajić nije oglasio.

Trenutak odluke i golčinu za pobjedu domaćih postigao je Babić u 94. minuti kada je topovskim udarcem "pocijepao" mrežu gola gostujućeg tima.

Rezultati:

Jedinstvo - Zrinjski 0:1

Posušje - Sloga 3:2

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()