Široke je ruke: Vlahović oduševio djevojku, evo kakvo je iznenađenje spremio

Nove objave pokazuju da Dušan uživa više nego ikada.

12.04.2024. 18:20
  • Podijeli:
vlahović instagram-653397f6d3c1b.webp Foto: Instagram/Printscreen/vlahovicdusan

Fudbalska zvijezda Juventusa i srpske reprezentacije Dušan Vlahović čestitao je svojoj djevojci Vanji Bogdanović rođendan, na koji joj je pripremio noć za pamćenje.

Sjajni napadač je tačno u ponoć čestitao rođendan i lijepoj Beograđanki i prvi put javno poručio da je voli.

On je svoju djevojku odveo u Pariz, čime ju je u potpunosti iznenadio, sve je držao u tajnosti, a zanimljivo je da su odsjeili  u apartmanu u kojem je odsjedala i princeza Dajana. On je Vanju “šokirao“ tako što je odveo u čuveni hotel "Rico", gdje je živela i Koko Šanel, a cijena noćenja je nevjerovatnih 10.000 evra.

Dušan i Vanja se znaju još od dana kada fudaler nije bio toliko poznat. Bili su navodno vezi prije pet godina, ali su se razišli, s tim da su ostali u dobrim odnosima. Početkom godine obnovili su svoju romansu kada je fudbaler objavio fotografiju na Instagramu.

Nove objave pokazuju da Dušan uživa više nego ikada. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()