Sin legendarnog fudbalera i trenera hitno završio u bolnici: Morao donijeti tešku odluku

Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju", rekao je Stanković.

13.04.2024. 16:06
  • Podijeli:
Dejan Stankovic-65698ebbd7f34.webp Foto: AP Photo/Francois Walschaerts/Tanjug

Sin legendarnog srpskog fudbalera Dejana Stankovića se nalazi u bolnici.

Radi se o njegovom najstarijem sinu Stefanu, a Dejan se oglasio povodom toga video porukom navijačima Ferencvaroša.

On je istakao da neće trenirati tim u narednom meču. U obraćanju nije navedeno zbog čega je njegov sin završio u bolnici.

"Zdravo svima, želim da poručim da sam u Milanu sa sinom koji je u bolnici već tri dana. Ima veoma važnu 'utakmicu', moramo da budemo zajedno i da igramo zajedno. Nadam se da ćemo u naredna tri-četiri dana dobiti sve rezultate kako bi počeli rehabilitaciju", rekao je Stanković.

Potom je nastavio:j

"Nažalost, neću sutra biti na klupi, ali vjerujem u moje igrače, u moj klub, u sve u stručnom štabu. To je samo jedna utakmica, ali imam jednu važniju sa svojim sinom. Porodica je na prvom mestu u ovom slučaju. Mi smo okej i u budućnosti ćemo biti još bolje. Sve najbolje i napred Fradi, ćao", dovršio je Stanković, a prenosi "b92".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()