Show u svlačionici Reala: Modrić kakvog nikada nismo vidjeli

U svlačionici su se okupili svi igrači i stručni štab na čelu sa Carlom Ancelottijem

06.04.2023. 11:29
  • Podijeli:
real_svlacionica_foto_TW-642e6e505a2ca.webp Foto: Twitter/@lnstantFoot

Real je desklasirao Barcelonu na Nou Campu u polufinalu Kupa Kralja, iako je nakon prvog meča imao zaostatak od jednog gola.

Madriđani su u uzvratu pred ispunjenim tribinama ostvairli ubjedljiv trijumf rezultatom 0:4. Igrač odluke bio ja Karim Benzema koji je postigao hat-trick i tako još jednom pokazao ogroman kvalitet. Jedan je dodao Vinicius Jr., a ovaj poraz bio je jedan od najtežih u Barceloninoj historiji.

Nakon utakmice, igrači Reala su znali proslaviti pobjedu. U svlačionici su se okupili svi igrači i stručni štab na čelu sa Carlom Ancelottijem, a jedna njegova rečenica bila je dovoljna da ‘zapali’ atmosferu.

“Sutra je slobodan dan” rekao je talijanski stručnjak, a igrači su to prihvaitli sa velikim oduševljenjem.

Uz to, igrači Reala na čelu sa Lukom Modrićem itekako su bili glasni. 

Pjevalo se, plesala se samba u koju se uključio i hrvatski reprezentativac.

Posljednji put Real je osvojio ovo takmičenje prije devet godina. Novu priliku imat će 6. maja u finalu protiv Osasune.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()