Ševčenko uvodi revoluciju u nogomet, ukrajinske sudije će ići na detektor laži

Prema pisanju italijanskog lista Corriere della Sera, Ševčenko je odlučio da u ukrajinsko prvenstvo uvede detektor laži za sudije

20.04.2024. 19:40
  • Podijeli:
Andrej Ševčenko-1665427138083.webp Foto: Profimedia

Predsjednik Nogometnog saveza Ukrajine Andrij Ševčenko je odlučio uvesti revoluciju u nogomet s ciljem da bi ukrajinsko prvenstvo bilo što regularnije.

Prema pisanju italijanskog lista Corriere della Sera, Ševčenko je odlučio da u ukrajinsko prvenstvo uvede detektor laži za sudije.

Kako se navodi, Ševčenko se zalaže za to da ukrajinske sudije jednom ili dva puta u sezoni budu nasumično izabrani i podvrgnuti ispitivanju, baš kao što je to trenutno slučaj kod doping kontrole.

"Želimo znati koje sudije jesu, a koje nisu za ovaj posao", poručio je Ševčenko.

Njegovu ideju je podržala i Katerina Monzul, predsjednica Sudijskog odbora u Ukrajini, te nema sumnje kako ćemo ovu revolucionarnu ideju vidjeti na snazi već iduće sezone.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()