Serija A: Opsovao Boga, dobio meč suspenzije

Turati je četvrti fudbaler koji je u Italiji kažnjen zbog psovanja Boga

23.08.2023. 17:48
  • Podijeli:
Stefano Turati_Profimedia-64e623bd5e3ab.webp Foto: Profimedia

Vodeći ljudi Serije A suspendovali su golmana Frozinonea Stefana Turatija.

Italijanski čuvar mreže je zaradio suspenziju zbog "izgovaranja bogohulnog izraza" na utakmici prvog kola Serije A protiv Napolija u kojoj je šampion slavio 3:1.

Naime, 21-godišnji golman je u jednom trenutku opsovao Boga.

Poslije pregledavanja videa i preslušavanja audiosnimaka sa utakmice, utvrđeno je da je Turati opsovao Boga dok se Mateo Politano spremao da izvede korner u 15. minutu.

Navodno je te riječi uputio svojim odbrambenim igračima jer nije bio zadovoljan kako su se postavili. Zaradio je suspenziju u trajanju od jedne utakmice, neće igrati za vikend protiv Atalante.

Turati je četvrti fudbaler koji je u Italiji kažnjen zbog psovanja Boga.

Prvi je 2018. kažnjen igrač Udinezea Rolando Mandragora. Poslije njega su 2021. suspendovani Manuel Lacari iz Lacija i legendarni golman Đanluiđi Bufon koji je tada branio boje Juventusa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()