Selektor Milošević odabrao igrače za Ukrajinu: Tri fudbalera “poslao” na tribine

Spisak od 23 fudbalera predvodi Edin Džeko, tu je i Miralem Pjanić, a od novajlija na spisku se našlo ime Denisa Huseinbašića koji će večeras nositi dres sa brojem 18

21.03.2024. 10:15
  • Podijeli:
savo milosevic anadolija-65fad1c32ae23.webp Foto: Anadolija

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras protiv Ukrajine igra polufinalni meč baraža za plasman na Euro 2024.

Zmajevi imaju veliku priliku izboriti, po prvi put u historiji, plasman na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta. Pred ovaj susret selektor Savo Milošević odredio je fudbalere na koje računa večeras, a tako je Benjamina Tahirovića, Nemanju Bilbiju i Saida Hamulića ostavio na tribinama.

Spisak od 23 fudbalera predvodi Edin Džeko, tu je i Miralem Pjanić, a od novajlija na spisku se našlo ime Denisa Huseinbašića koji će večeras nositi dres sa brojem 18.

Inače, ovo je peti baraž na kojem će nastupiti naš tim, a nadamo se i historijski koji će nam donijeti plasman na Euro.

Kompletan spisak možete naći OVDJE.

Utakmica se igra od 20 sati i 45 minuta na stadionu Bilino polje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()