Savo Milošević više nije selektor Zmajeva: Sergej Barbarez prvi kandidat za nasljednika

U igri za Miloševićevog nasljednika je više kandidata, a najozbiljniji je Sergej Barbarez

16.04.2024. 14:46
  • Podijeli:
Savo Miloševic-652e655d77643.webp Foto: Profimedia

Nogometni savez Bosne i Hercegovine je odlučio ne produžiti saradnju sa Savom Miloševićem, a prvi kandidat za njegovog nasljednika je Sergej Barbarez, potvrđeno je za Klix.ba.

Milošević se nije uspio sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine plasirati na Euro, što mu je bio zacrtani cilj, te čelnici Nogometnog saveza BiH nisu odlučili produžiti saradnju sa njim.

Kako je potvrđeno za Klix.ba, u igri za Miloševićevog nasljednika je više kandidata, a najozbiljniji je Sergej Barbarez.

Pedesetdvogodišnji Mostarac do sada nije vodio nijedan klub, a već godinama je bio velika želja navijača naše reprezentacije.

Barbarez je ikona reprezentacije BiH i legendarni kapiten, a u periodu od 1998. do 2006. godine je upisao 47 nastupa i postigao 17 pogodaka.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()