Savić tvrdi da Crna Gora ima pravog selektora

Savića i Atletiko revanš sa Interom čeka 13. marta, dok će osam dana kasnije prvi put zaigrati i pod vođstvom Prosinečkog

21.02.2024. 16:45
  • Podijeli:
Stefan Savić-63bebb41b6838.webp Foto: Profimedia

Crnogorski fudbaler Stefan Savić vjeruje da će Crna Gora sa Robertom Prosinečkim imati uspjeha.

Reprezentativac Crne Gore i sa svojim Atletiko Madridom izgubio je u utorak od Intera u Milanu (1:0) u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a nakon utakmice za govorio je i o novom selektoru.

"Radujem se što ću raditi sa Robijem, siguran sam da će imati dosta uspjeha u našoj reprezentaciji i da ćemo gajiti dobru atmosferu u svlačionici. Vjerujem da ćemo sa njim na čelu napraviti dobar rezultat, prvenstveno u Ligi nacija", istakao je Savić.

Savića i Atletiko revanš sa Interom čeka 13. marta, dok će osam dana kasnije prvi put zaigrati i pod vođstvom Prosinečkog, kada će Crna Gora igrati prijateljski duel sa Belorusijom, a onda i sa Sjevernom Makedonijom u Antaliji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()