Saudijci pokrenuli istragu protiv Ronalda, optužuju ga za nemoral

Disciplinska komisija bi trebala odluku donijeti u sljedeća dva dana

27.02.2024. 09:12
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo_Cristiano_Al Nasr_Al Nassr_Foto Reuters (1)-63c2cd8fd9f9e.webp Foto: Reuters

Saudijska liga pokrenula je istragu protiv Cristiana Ronalda.

Al Nassr je na gostovanju slavio kod Al Shababa 3:2 u sklopu 21. kola saudijske lige. Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret za Al Nassr, kao i Ivan Rakitić na drugoj strani.

Nakon što je utakmica završila uslijedilo je veliko slavlje gostiju, a domaći navijači su Ronalda provocirali uzvikivanjem imena njegovog najvećeg rivala, Lionela Messija. Portugalac to nije najbolje prihvatio, okrenuo se prema tribini i vodgovorio navijačima prvo se hvatajući za uho sugerirajući da ih “ne čuje dobro”, a potom i hvatajući se za međunožje.

Zbog tog ponašanjam Saudijci su danas objavili da su pokrenuli istragu protiv Ronalda. Optužen je za “nemoral”. Disciplinska komisija bi trebala odluku donijeti u sljedeća dva dana.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()