Sarajevo u derbiju 29. kola dočekuje Velež, Posušje i Zrinjski igraju veoma važan duel

Današnji susreti

28.04.2024. 14:24
  • Podijeli:
velež_sarajevo_FK Sarajevo -65698caeeb1f0.webp Foto: FK Sarajevo

Današnjim susretima u Čitluku, Posušju i Sarajevu će biti nastavljeno 29. kolo Wwin lige Bosne i Hercegovine.

Dvije utakmice 29. kola WWin lige BiH odigrane su jučer u kojima su Sloga i Željezničar upisali pobjede nad Zvijezdom 09 i GOŠK-om, a današnji program otvara susret u Čitluku između Širokog Brijega i lidera Borca.

Nakon toga slijedi susret između Posušja i Zrinjskog u kojem obje ekipe moraju slaviti - Posušje kako bi ostalo u utrci za četvrto mjesto koje vodi u Evropu, a Zrinjski kako bi održao kakve-takve šanse za odbranu titule prvaka.

Današnji program zatvara se derbi susretom na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u kojem će Sarajevo ugostiti Velež.

Radi se o utakmici između trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe koju dijeli sedam bodova, a Bordo tim bi pobjedom stekao dobre šanse za okončanje sezone na trećem mjestu.

Sve današnje utakmice možete pratiti na kanalima TV Arena Sport.

Raspored 29. kola WWin lige BiH:

Subota, 27. april:

Sloga - Zvijezda 09 2:0

GOŠK - Željezničar 1:2

Nedjelja, 28. april:

13:00 Široki Brijeg - Borac (Arena 1 Premium)

17:00 Posušje - Zrinjski (Arena Sport 1)

20:45 Sarajevo - Velež (Arena 1 Premium, Klix.ba)

Ponedjeljak, 29. april:

16:30 Tuzla City - Igman (Arena 1 Premium)

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()