Šampion sa pola gasa: Zvezda brojala do četiri

Iako su srpski šampioni u posljednje vrijeme navikli da rivale ispraćuju sa pet lopti u mreži, ovog puta su brojali do četiri

06.08.2023. 19:01
  • Podijeli:
Crvena zvezda_FKCZ-64cfd0ac24d97.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su sjajnu seriju na startu sezone, pošto su u drugom kolu Superlige sa lakoćom pred svojim navijačima pobedijedili Napredak sa 4:0.

Iako su srpski šampioni u posljednje vrijeme navikli da rivale ispraćuju sa pet lopti u mreži, ovog puta su brojali do četiri.

Dileme su riješene već u prvom poluvremenu. Žan-Filip Kraso je u petom minutu penal pretvorio u gol.

A onda, za dva minuta, golovima Osmana Bukarija i majstorijom Srđana Mijailovića favorit je overio trijumf i učvrstio poziciju na vrhu tabele. Kruševljanima, po viđenom na startu sezone, predstoji žestoka borba za opstanak.

Konačnih 4:0 postavio je najbolji na terenu, Kraso, poslije dodavanja Bukarija.

U prvom meču drugog kola, TSC je sa lakoćom pobijedio Radnički u Nišu (3:0).

Javor je bio ubjedljiv protiv Novog Pazara (3:1), lučanska Mladost je upisala tri boda na prvom gostovanju Železničaru u Pančevu (1:0), dok je Čukarički je kao gost uzeo mjeru Radničkom 1923 (2:1).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()