Salihamidžić se oglasio nakon uspjeha Bayerna: Dao je izjavu koju niko nije očekivao

U svom Instagram storyju, Braco je objavio fotografiju Bayernovog slavlja iz svlačionice

18.04.2024. 18:00
  • Podijeli:
hasan salihamidzic reuters-6474c3c1ab209.webp Foto: Reuters

Njemački Bayern je u revanšu četvrtfinala pobijedio engleski Arsenal sa 1:0 (prva utakmica 2:2) i osigurao ulaznicu za polufinale evropske nogometne Lige prvaka.

Dok Bayernove zvijezde oko trenera Thomasa Tuchela (50) slave uspjeh, iznenada se oglasio bivši šef bavarskog giganta – Hasan Salihamidžić (47)!

U svom Instagram storyju, Braco je objavio fotografiju Bayernovog slavlja iz svlačionice.

U opisu je naveo:

"Čestitam na velikom uspjehu", s tri crvena srca.

To je bilo iznenađujuće, prenosi BILD, jer se nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine držao povučeno u posljednje vrijeme.

Sada je posebno čestitao treneru Tuchelu, kojeg je kao tadašnji sportski direktor najtrofejnijeg njemačkog kluba doveo kao nasljednika Juliana Nagelsmanna na mjesto trenera u martu 2023. godine.

Bayern je pod vodstvom Tuchela u zadnji tren ugrabio tiulu prvaka Njemačke, ali je istog dana (27. maj 2023.) objavio razlaz sa direktorskim šefovima Salihamidžićem i Oliverom Kahnom (54).

Salihamidžić je od tada bio prilično suzdržan na Instagramu.

Nakon što je napustio Bayern u maju 2023., objavio je izjavu, uključujući:

"Iako odlazim teška srca, poštujem odluku Nadzornog odbora i želim samo najbolje FC Bayernu u budućnosti!"

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()