Saigrači gestom ostavili Ronalda bez teksta, pogledajte zbog čega

Proživljava drugu mladost

22.01.2024. 13:14
  • Podijeli:
cristiano ronaldo reuters-65ae5a1c5243f.webp Foto: Reuters

Cristiano Ronaldo dobio je tri priznanja tokom dodjele nagrade Globe Soccer Awards.

Ona najvažnija je svakako nagrada za najefikasnijeg strijelca u prethodnoj godini. 2023. godinu završio kao najbolji strijelac na svijetu. Ronaldo je stigao do brojke od 53 pogotka u prošloj kalendarskoj godini postavši najefikasniji igrač. Iza njega su ostali Kylian Mbappé i Harry Kane s po 52 gola.

Portugalac je nakon toga dobio i poklon od svojih saigrača u Al Nassru. Saudijski klub je objavio video na kojem su saigrači Ronaldu uručili tortu na kojoj je pisalo “Nagrade nastavljaju slijediti GOAT-a”, a sve su ispratili sa njegovim poznatim “siuuuu”.

Saigrači su istakli kako im je zadovoljstvo što igraju sa njim u istom timu te mu se zahvaljuju na svemu što radi za njih.

Ronaldo je ove sezone postigao 24 pogotka u 25 odigranih mečeva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()