Ronaldo se u "mašini" od 2,3 miliona eura pojavio na okupljanju reprezentacije

Portugalac zadivio sve

27.03.2024. 10:10
  • Podijeli:
cristiano ronaldo reuters-6603c36a366b6.webp Foto: Reuters

Cristiano Ronaldo se u javnost pojavio sa najnovijijim automobilom Ferrari Daytona SP3 vrijednim 2,3 miliona eura, kojim je povećao impresivnu kolekciju superautomobila.

Tokom reprezentativne pauze, Ronaldo je na okupljanje stigao s novim Ferrarijem u kojem je snimljen ispred hotela Four Seasons, prije nego što se pridružio svojim saigračima.

Snimak je objavljen na Instagramu, a Ronlaldov novi automobil očekivano je privukao ogromnu pažnju i mnogi su ga u komentarima opisali kao "svemirski brod", a post je lajkala i njegova izabranica Georgina.

Ferrari Daytona SP3 posjeduje 840 konjskih snaga uz maksimalnu brzinu od 340 km/h. Automobil također može da ubrza od 0 do 100 km/h za samo 2,85 sekundi, a novi model ima najmoćniji motor sa unutrašnjim sagorjevanjem od svih Ferarija.

Portugalski as se u svojoj garaži, o kojoj sanjaju svi ljubitelji četverotočkaša, može pohvaliti supermodelima kao što su Ferrari, Lamborghini, Mercedes ili Bugatti.

Ipak, sinoć nije imao razloga za zadovoljstvo s obzirom da je njegova reprezentacija neočekivano izgubila na gostovanju od Slovenije rezultatom 2:0.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()