Ronaldo se pohvalio fotografijama s odmora, fanovi primijetili jedan detalj

Uživa nakon naporne sezone

27.06.2023. 15:17
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo_Foto Tanjug_AP Photo_Armando Franca-641cb4a4bfe21.webp Foto: Tanjug / AP Photo / Armando Franca

Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez uživaju s djecom na luksuznoj jahti, a nogometaš je na svom Instagramu objavio nekoliko fotografija s porodičnog odmora.

Ronaldo je pozirao na kauču u kupaćem kostimu, a ljudima je za oko zapeo jedan bizaran detalj.

Naime, fanovi su primijetili da slavni nogometaš ima lakirane nokte na nogama.

Međutim, postoji objašnjenje za to. Prema pisanju njemačkog Bilda, razlog zašto brojni sportaši nanose zaštitni sloj posebnog laka za nokte leži u činjenici da time žele smanjiti šansu da im se na noktima pojave gljivice ili bakterije.  

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()