Ronaldo se nakon Zenice vratio u Al Nassr: Evo kako su ga dočekali saigrači

Portugalac bio sjajan na Bilinom polju

19.10.2023. 22:07
  • Podijeli:
ronaldo twitter-65318c3d15586.webp Foto: Twitter

Cristiano Ronaldo (38) je samo tri dana nakon što je postigao dva gola za pobjedu Portugala nad Slovačkom (3:2) u Portu, kojom se domaćin čak tri kola prije kraja kvalifikacija plasirao na Euro, isto ponovio za trijumf 5:0 kod Bosne i Hercegovine u Zenici.

Ronaldo je prije par dana golovima i pobjedom postavio niz teško dohvatljivih rekorda, a u Bosni ih je popravio te postavio nove. Protiv Slovačke je postao nogometaš s najviše pobjeda u karijeri, čak 780. Saigrači su mu u Al Nassru zbog toga poklonili tortu. Pogledajte njegovu reakciju.

Popravio je svjetske rekorde po broju utakmica (203) i golova (127) za reprezentaciju, koje je već držao. S dva gola BiH došao je do 859 golova u karijeri. Nadalje, kod Slovačke je ostvario pothvat postizanja 100 golova u tri desetljeća.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()