Ronaldo "poludio" na sudiju kad mu nije svirao penal

Žestoka reakcija Portugalca

23.09.2023. 10:54
  • Podijeli:
ronaldo reuters-650aad9a2dd69.webp Foto: Reuters

Saudijski klub Al Nassr pobijedio je 4:3 u derbiju tamošnje lige protiv Al Ahlija.

Po dva gola za domaću ekipu zabili su Ronaldo i Talisca. I pored toga Cristiano Ronaldo imao je izljev bijesa u 60. minuti, kad je tražio da mu sudija dosudi penal.

Portugalac je mislio da je njegov protivnik igrao rukom, kažnjivo za jedanaesterac, no glavni arbitar nije dijelio njegovo mišljenje.

Ronaldo je počeo vikati, izgubio je živce tražeći objašnjenje za odluku sudije. Ipak, prošao je bez kartona i uskoro se smirio.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()