Ronaldo otkrio protiv koga je najviše mrzio igrati: Taj ti ne da sekunde da dišeš

Igrao je protiv gotovo svih najboljih igrača modernog doba, ali kaže - Ashley Cole bio mi je najteži suparnik

30.04.2024. 14:45
  • Podijeli:
ronaldo x com 23-660d5b8373547.webp Foto: X-com

Igrao je protiv gotovo svih najboljih igrača modernog doba, ali kaže - Ashley Cole bio mi je najteži suparnik.

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo jedan je od najvećih nogometaša svih vremena. Legendarni nogometaš Al Nassra u karijeri je osvojio gotovo sve što je mogao, a tijekom godina provedenih na najjačim svjetskim nogometnim borilištima stao je na megdan nekima od najboljih koji su ikad ušli u kopačke.

Bio je noćna mora brojnim braničima, mnogi ga, vjerujemo, još uvijek sanjaju i ne žele ga više nikad vidjeti na terenu, ali i jedan od najboljih svih vremena ima svoj “kriptonit”. Na pitanje tko je najbolji branič protiv kojeg je ikad igrao Ronaldo će kao iz topa ispaliti – Ashley Cole.

“Tokom svoje karijere u Manchester Unitedu vodio sam brojne bitke s njim. Ne da ti sekunde da dišeš. Bio je jako uporan kad je bio na vrhuncu, brz, čvrst u duelima, protiv njega nikad nije bilo lagano”, ispričao je Ronaldo.

Ronaldo je u dva navrata oblačio dres Crvenih vragova, ukupno je odigrao 346 utakmica, zabio 145 golova i još 64 namjestio. U karijeri ima pet naslova u Ligi prvaka, jedan s Unitedom.

S Unitedom je osvojio tri naslova prvaka Engleske, ali je neslavno završio svoju eru u Unitedu poslije svađe s menadžerom Erikom ten Hagom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()