Ronaldo ne zaboravlja svoj Real: Objavom na Instagramu u par minuta skupio milion lajkova

Čestitao 122 godine historije

06.03.2024. 13:57
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo-640b284e8b922.webp Foto: Profimedia

Slavni Portugalac Cristiano Ronaldo, iako već godinama nije član istog, prisjetio se svog bivšeg kluba.

Legendarni portugalski napadač objavom na Instagramu obilježio je 122 godina postojanja Kraljevskog kluba. Uz fotografiju s trofejem Lige prvaka 2018. godine kada je Real slavio u finalu protiv Liverpoola 3:1 u Kijevu, Ronaldo je poželio svom klubu sve najbolje.

“Čestitke na ove 122 godine historije, madridska porodice. Hala Madrid“, napisao je Portugalac. U manje od 15 minuta na tu je objavu skupio više od milion lajkova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()