Ronaldo ne planira da napusti Saudijsku Arabiju

Uprkos pisanjima brojnih svjetskih medija

02.06.2023. 08:44
  • Podijeli:
cristiano ronaldo reuters-646db28456cf9.webp Foto: Reuters

Portugalski fudbaler i jedan od najboljih igrača svih vremena Kristijano Ronaldo poručio je da će ostati u Saudijskoj Arabiji u redovima Al Nasra.

Uprkos pisanjima brojnih svjetskih medija da će Ronaldo otići u Njukasl, te stvari su se još jednom pokazale kao netačne. Govorilo se da će Ronaldo u Njukasl ukoliko oni izbore plasman u Ligu šampiona što se i dogodilo.

"Srećan sam ovdje i želim da i dalje budem ovdje i biću ovdje. Život je dobar, liga je dobra i svi veliki igrači su ovdje dobrodošli. Ukoliko se to dogodi i sama liga će napredovati", rekao je Ronaldo.

U posljednje vrijeme se sve više piše da bi u Saudijskoj Arabiji mogla da završi i zvijezda Real Madrida Karim Benzema.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()