U žiži: Ronaldo krivca za ofsajd i rezultat našao u kamermanu

Ronaldo je kamermana polio vodom, a zatim mu bijesno rukom pokazao i da se skloni od njega

29.07.2023. 11:16
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo_Profimedia-64c4c74225290.webp Foto: Profimedia

U prvom kolu grupe C Arapskog kupa šampiona Al Nasr je odigrao meč bez golova sa Al Šababom, a u centru pažnje se našao Kristijano Ronaldo.

Ne zbog nekog lijepog poteza. Naprotiv...

Ronaldo je meč počeo sa klupe, uspoo je da zatrese mrežu rivala kada je ušao u igru. Ali, iz ofsajda.

Nije bio zadovoljan što mu je gol poništen, a nije bio zadovoljan ni ishodom utakmice.

Portugalac je krivca za sve pronašao u kamermanu koji je svoj posao radio pored aut linije i na kraju meča ga snimao kako nezadovoljno gunđa.

Ronaldo je kamermana polio vodom, a zatim mu bijesno rukom pokazao i da se skloni od njega.

Zapravo, ništa novo, jer je Portugalac od odlaska u Saudijsku Arabiju u centru pažnje gotovo uvijek iz pogrešnih razloga.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()