Ronaldo ima novu „igračku“ od dva miliona, luksuzna serija Ferrarija nije za svakoga

Autoevolution piše da je Ronaldo viđen ispred hotela u centru grada, gdje je stao autom i predao ključeve momku koji će ga preparkirati, prije nego što je ušao u hotel

27.03.2024. 18:40
  • Podijeli:
cristiano ronaldo reuters-6603c36a366b6.webp Foto: Reuters

Portugalski fudbalski superstar Cristiano Ronaldo dodao je novu "mašinu" svojoj već zavidnoj kolekciji.

On je pred prijateljski meč sa Slovenijom u Ljubljani provozao svoj Ferrari Daytonu SP3, koji je vrijedan čak dva miliona dolara.

Autoevolution piše da je Ronaldo viđen ispred hotela u centru grada, gdje je stao autom i predao ključeve momku koji će ga preparkirati, prije nego što je ušao u hotel.

Ronaldov Ferrari je samo jedan od nekoliko koliko ih ima u kolekciji vrijednoj nekoliko desetina miliona dolara.

Neki od najvrijednijih primjeraka automobila za koje se zna da ih posjeduje su Bugatti Chiron, Veyron i Centodieci, zatim AMG G63 tuniran u Brabusu, Ferrari Monzu SP1 i SP2.

Pretpostavlja se da je vlasnik i Bugattija La Voiture Noir, dok ovaj SP3 ima najjači Ferrarijev zakonom dozvoljeni motor od 12 cilindara bez električne podrške.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()