Restoran Edina Džeke u Dubrovniku zatrpali negativnim recenzijama

Grci su naime negativnim recenzijama zasuli Džekin restoran u Dubrovniku

16.04.2024. 08:55
  • Podijeli:
dzeko edin anadolija-657b6ea5ef2d9.webp Foto: Anadolija

Pogotkom Edina Džeke krenuo je preokret Fenerbahčea kod Karagumruka (1:2) za važna tri boda u neizvjesnoj utrci za naslov prvaka, a sada se okreću evropskim obavezama.

Ovog četvrtka čeka ih uzvratni dvoboj četvrtfinala Konferencijske lige, u goste im stiže Olympiakos, čiji su navijači spremili zanimljivu akciju, i to kako bi isprovocirali BiH napadača.

Grci su naime negativnim recenzijama zasuli Džekin restoran u Dubrovniku. Bilo je tu različitih komentara, od toga da su se požalili na kvalitetu usluge i osoblja, pa sve do toga da je vlasnik Džeko rasist, piše Gol.hr.

Da stvar bude bolja, u sve su se uključili navijači turskog Fenerbahčea, koji su za restoran svog napadača imali samo čistu peticu i riječi hvale. Naravno, i jednima i drugima zajedničko je da u restoranu uopće nisu bili te da su recenzije lažne.

Dodajmo kako je Olympiakos u prvom susretu slavio s 3:2, a sada ih čeka vruće gostovanje u Istanbulu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()