Reprezentativac BiH ostao bez dva zuba pa postigao pogodak, trener morao uletjeti u teren

Upravo je mladi Zmaj odigrao sjajan meč, a utakmicu će pamtiti i po tome što je u jednom duelu tokom prvog poluvremena ostao bez dva zuba

20.01.2024. 20:35
  • Podijeli:
Nail_omerovic_foto_Marko Lukunic_PIXSELL-65ac1182c0fe4.webp Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ekipa Osijeka upisala je pobjedu na pripremama u Istri.

Uspješni su na kraju svojih priprema bili i igrači Osijeka koji su u Novigradu svladali mađarski Fehervar sa 2-0 golovima mladog reprezentativca BiH Naila Omerovića i Ramona Miereza u 80. minuti.

Upravo je mladi Zmaj odigrao sjajan meč, a utakmicu će pamtiti i po tome što je u jednom duelu tokom prvog poluvremena ostao bez dva zuba.

“Nadam se da će s njime sve biti dobro. Sretni smo da nitko drugi nije ozlijedio i da su osim Fućka svi spremni za nastavak prvenstva. Veseli pobjeda na kraju priprema, zadovoljan sam kako smo igrali”, rekao je nakon utakmice trener Zoran Zekić.

Utakmica je bila puna tenzija i oštrih startova, a sredinom prvog dijela spriječen je fizički sukob igrača dva tima zahvaljajući treneru hrvatskog kluba koji je ušao u teren i smirio strasti.

Omerović je mladi reprezentativac BiH koji je u Osijek stigao iz tuzlanske Slobode.

Situaciju pogledajte na 48:51.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()