Real spremio novi ugovor za iskusnog fudbalera

Kraljevski klub trenutno ne može da se bavi potpisivanjem novih ugovora jer ga čeka borba za plasman u finale Lige prvaka

06.05.2024. 12:00
  • Podijeli:
lucas vasquez - reuters-6405919c7ceb1.webp Foto: Reuters

Fudbalski klub Real Madrid gotovo sigurno će produžiti ugovor sa fudbalerom Lucasom Vazquezom.

Kraljevski klub trenutno ne može da se bavi potpisivanjem novih ugovora jer ga čeka borba za plasman u finale Lige prvaka, ali neki planovi šta bi trebalo da se uradi nakon završetka sezona.

Jedna od prvih stvari bit će produženje ugovora sa pojedinim igračima, prije nego što krenu da se dovode novi, a prvi na tom spisku je Lucas Vazquez, javljaju španski mediji.

Kako i sam fudbaler želi da ostane u Realu, pregovori oko novog ugovora bi trebalo da budu simbolični.

Vazquez je dijete madridskog kluba, za koji je posle nastupanja u mlađim kategorijama, za seniorski tim debitovao 2015. godine.

Kako stvari stoje “Santiago Bernabeu“ će ovoga ljeta napustiti Luka Modrić i Nacho Fernandez.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()