Reakcija Mbappea na pitanje Real ili Bayern je poharala mreže. Pogledajte je

PSG ponovo neće osvojiti Ligu prvaka

08.05.2024. 07:17
  • Podijeli:
mbappe-663b0856b4d30.webp Foto: Screenshot

Kylian Mbappe (25) se nakon ispadanja od Borussije Dortmund s ukupnih 0:2 u polufinalu Lige prvaka rastaje od PSG-a kao gubitnik. Poznato je da za mjesec i pol dana kao slobodan igrač prelazi u Real sedam godina nakon što ga je PSG kupio od Monaca za 180 miliona eura.

Za najbolji katarski klub je u 306 utakmica postigao 255 i namjestio 108 golova, ali nije uspio ono zbog čega je došao u Pariz - osvojiti Ligu prvaka. Štoviše, jedan od najboljih nogometaša posljednjih desetljeća je za klub koji ga je učinio drugim najskupljim nogometašem u historiji zakazao na sve tri utakmice u kojima je došao najbliže tome. Ostao je bez učinka u finalu Lige prvaka 2020. protiv Bayerna te u obje polufinalne utakmice protiv Borussije četiri godine kasnije.

PSG je u utakmicama protiv Dortmunda čak šest puta gađao okvir gola, ali nijednom unutar njega, pa je razumljivo zašto je Mbappe nakon neuspjeha bio utučen. Takav se pojavio pred novinarima i procijedio: "Dao sam sve od sebe, ali to očito nije bilo dovoljno..." Tada ga je neko od novinara pitao "Za koga ćete navijati u drugom polufinalu, Real ili Bayern?" Mbappe je na pitanje šokirano zakolutao očima i bez riječi otišao. Mbappeovo kolutanje očima je odmah postalo viralno. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()