Radno u Borcu: Novi tandem na Gradskom stadionu

Čelnici Crveno-plavih rade punom parom kako bi ekipa, koju očekuju izazovi na četiri fronta, bila što prije kompletirana

18.06.2023. 19:17
  • Podijeli:
Ranko Jokic Stefan Ficovic_FKB-648f3a0e69d5c.webp Foto: FK Borac

Ranko Jokić i Stefan Fićović novi su fudbaleri Borca.

Čelnici Crveno-plavih rade punom parom kako bi ekipa, koju očekuju izazovi na četiri fronta, bila što prije kompletirana.

Tako su u Platonovu ovog popodneva sletjela dva pojačanja.

Jokić je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, a na Gradski stadion stigao je iz redova surduličkog Radnika.

Rođen je 22.aprila 1999. godine u Subotici, igra na pozicijama štopera i lijevog beka.

"Zadovoljan sam zbog dolaska u Borac. Dogovorili smo se veoma brzo. Privukle su me klupske ambicije, a rukovodeći ljudi kluba bili su veoma konkretni tokom našeg razgovora. Na meni je sada da se napornim radom nametnem stručnom štabu i da se izborim za svoje mjesto u ekipi", rekao je Jokić. 
Fićović se, s druge strane, prihvatio zadatka da pojača konkurenciju u veznom redu. Ponikao je u čačanskom Borcu, a potom ga je put odveo u Crvenu zvezdu, te Grafičar. U Banjaluku stiže iz valjevskog Metalca

"Veoma sam motivisan da se pokažem i dokažem u Borcu i Banjaluci. Želim da obećam navijačima da ću na svakoj utakmici dati sve od sebe. Očekujem uspješnu sezonu i da se radujemo pobjedama", poručio je Fićović, koji je rođen 31. maja 1998. godine u Kosovskoj Mitrovici, a igra na pozicijama zadnjeg i centralnog veznog.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()