Prvo oglašavanje Bajramovića: "Falila mi je bh. reprezentacija..."

Ujedinjenje nekadašnjih saigrača iz reprezentaciji, te je sada stručni štab u sastavu: Barbarez, Spahić, Bajramović, Hrgović, Hasagić…

04.05.2024. 20:35
  • Podijeli:
Barbarez_bajramovic_foto_Instagram-663679163bd50.webp Foto: Instagram

Karlsruher je u današnjoj utakmici Bundeslige 2 savladao ekipu Hanse Rostock sa 2:1.

Nakon te utakmice za portal Sportske.ba se ekskluzivno javio Zlatan Bajramović, novi pomoćnik u stručnom štabu Sergeja Barbareza.

"Teško je išlo zaista. Više smo imali posla, nego što sam mislio da će biti. Vidim priliku i šansu, motivacije mi sigurno ne fali. To je za mene uvijek bitno bilo, a to je sada prilika i da me javnost zna šta radimo i kako radimo. To treba malo duže vremena, a svakako želimo da radimo najbolje što možemo, pa ćemo vidjeti šta dan nosi", rekao je Bajramović i osvrnuo se na komunikaciju sa Barbarezom:

"Pričamo svaki dan. Spahić i Barbarez imaju tu emociju i žele da rade. Morao sam ovdje da ostavim neke stvari da bi mogao da budem u reprezentaciji, ali meni je to bitno. Sergeja znam jako dugo i falila mi je naša reprezentacija, tako da je to moja želja bila od početka, evo do kraja. Želim također da pohvalim naš Savez, jer su zaista riješili sve u najkraćem mogućem roku. Odmah smo riješili sve, jer smo svi imali volju. Želimo zajedno da radimo i da izvučemo maksimum koliko god to bilo".

Ujedinjenje nekadašnjih saigrača iz reprezentaciji, te je sada stručni štab u sastavu: Barbarez, Spahić, Bajramović, Hrgović, Hasagić…

"Ima nas dovoljno, a trebalo bi nas još biti. Ne znam još uvijek ni ja sva imena, ali sigurno. Svi imamo motivaciju da radimo i želimo zaista pomoći našoj reprezentaciji da je vratimo tamo gdje pripada", rekao je Bajramović.

Za kraj govorio je o odlasku Pjanića iz reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Neko mi je danas javio to. To je njegova odluka, dođu takve godine i to se nekad mora prepustiti mlađima. Nije to ništa negativno, on je dao mnogo za našu zemlju. Njemu svaka čast od srca i želim mu sve najbolje", rekao je Bajramović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()