Prvi problemi za Hadžibegića: "Zmajevi" na Portugal bez važnog igrača

Napadač Augsburga povrijedio meniskus

02.06.2023. 21:24
  • Podijeli:
ermedin demirovic ns bih-647a41c193b56.webp Foto: NS BiH

Prije početka priprema reprezentacije Bosne i Hercegovine za utakmice sa Portugalom i Luksemburgom, nogometaš Augsburga Ermedin Demirović je zbog povrede morao otkazati svoj dolazak.

Kako se navodi na zvaničnoj stranici Nogometnog saveza BiH, naš napadač će mečeve propustiti zbog povrede meniskusa, a naredne sedmice će biti podvrgnut operativnom zahvatu.

Demirović je za reprezetnaciju Bosne i Hercegovine odigrao ukupno 17 mečeva, a u posljednje vrijeme postao je standardni član prve postave i nema sumnje da će njegov izostanak biti veliki hendikep za selektora Faruka Hadžibegića.

Podsjećamo, reprezentacija BiH će 17. juna u Lisabonu igrati s Portugalcima, dok će 20. juna u Zenici ugostiti Luksemburg.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()