Prosinečki: Svašta se priča o Šukeru. Priča se i da ja pijem, a da je Boban gej

Bez dlake na jeziku

29.04.2024. 17:30
  • Podijeli:
Robert Prosinečki Žuti 2_UNA-64673cb417522.webp Foto: UNA

Gost druge epizode emisije "O svemu i ni o čemu s Krešom i Krunom" na Sportklubu bio je legendarni je Robert Prosinečki.

Voditelji Krešimir Karačić i Krunoslav Simon s njim su pretresli brojne teme, a pitali su ga i o odnosu s Davorom Šukerom.

Prosinečki je vrlo direktno komentarisao glasine koje kruže o Šukeru kao škrtom čovjeku.

"Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, ali kad god se vidimo se pozdravljamo i pijemo kafe ako treba. Znaš kako, kad dođeš do neke funkcije, pogotovo kad si predsjednik saveza, onda dolazi i do kritika. Davor je u biti jedan dobar dečko", rekao je Prosinečki za Sportklub pa dodao:

"Puno puta mi sve iskrivljujemo. Priča se da Robert pije, a Robert ne pije. Priča se da je Zvone homoseksualac, a ja znam da nije. Pričaju da je Davor škrt i da ne da ništa, priča se... Ljudi vole priču."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()