Propada li transfer Dembelea u PSG?

Još uvijek nema dogovora

07.08.2023. 09:03
  • Podijeli:
dembele-barca-reuters.jpg

Najskuplji nogometaš u historiji Barcelone, Francuz Ousmane Dembele, odbio je unosnu ponudu od 100 miliona eura, koju mu je dao saudijski Al Hilal.

Kako javlja francuski novinar Santi Aouna, Dembele je jasno dao do znanja da želi igrati samo za jedan klub - PSG. Dembele je ovih dana boravio u Parizu, gdje se nadao potpisivanju ugovora i transferu od 50 miliona eura, no to se nije dogodilo.

Danima je čekao da se Barcelona i PSG dogovore, no Barcelona je ignorisala Francuze.

Dembele se morao vratiti u Barcelonu i ponovno se priključiti ekipi, a ondje su ga ispred trening-kampa dočekali navijači. Oni su ga pozdravili, ali ironično.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()