Procurili dresovi Hrvatske za EURO, navijači Vatrenih bijesni: “Katastrofa, kao da smo Vojvodina”

Anketa hrvatskog medija „Indexa“ pokazuje da preko dvije trećine ispitanika (više od 3.000 ljudi) smatra da je crveno-bijeli dres loš

15.03.2024. 08:44
  • Podijeli:
dresovi hrvatska-65f2e5205cb92.webp Foto: Footy Headlines

Fudbalska euforija počinje pred Evropsko prvenstvo u Njemačkoj (14. juni - 14. juli) i kao pred svako međunarodno takmičenje savezi država predstavljaju nove garniture opreme u kojima će se pojaviti, a Hrvati su prilično bijesni zbog izgleda novog dresa.

Iako još nije zvanično predstavljen, novi dresovi Hrvatske pojavili su se na društvenim mrežama i malo je reći da naši susjedi nisu zadovoljni dizajnom.

Anketa hrvatskog medija „Indexa“ pokazuje da preko dvije trećine ispitanika (više od 3.000 ljudi) smatra da je crveno-bijeli dres loš.

Hrvati su izdvojili i nekoliko komentara koji najbolje opisuju mišljenje publike.

„Ovaj glavni je katastrofa, izgleda kao dres FK Vojvodine. Drugi je ok.“, „Dizajn plavog je trebalo primjeniti i na crveno-bijeli. Ovako je stvarno ružan.“, bili su samo neki od negativnih komentara.

Selekcija Hrvatske će nastupati u grupi B na Evropskom prvenstvu protiv reprezentacija Albanije, Italije i Španije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()