Prijateljska provjera: Borac nemoćan protiv Zvezde

Ulogu favorita u Užicu opravdao je beogradski velikan

29.06.2023. 19:59
  • Podijeli:
FK Borac_FKB-649dc5af9a050.webp Foto: FK Borac

Fudbaleri Borca poraženi su od Crvene zvezde rezultatom 0:2, u prijateljskom odmjeravanju snaga u Užicu.

Uprvoj pripremnoj utakmici Crveno-plavih na Zlatiboru, ulogu favorita opravdao je beogradski velikan.

I jedan i drugi trener Vinko Marinović i Barak Bahar dali su šansu svim igračima, kako bi vidjeli na koga mogu računati, piše Srpska info.

Zvezda je povela u osmom minutu kada je borbeni Jovan Mijatović došao do lopte nakon smušene reakcije u odbrani rivala, a to je iskoristio Stefan Mitrović koji je plasirao loptu u malu mrežu gola Nikole Ćetkovića.

Nakon toga ništa posebno nije se dešavalo na terenu, Borac je djelovao jako dobro u odbrani, prije svega disciplinovano i taktički. Zvezda je pokušavala da dođe do gola, ali svi pokušaji bili su odbijeni.

Sa druge strane, Banjalučani su kroz pas igru pokušavali da iznesu loptu i tako odgovore na pritisak Crveno-bijelih, ali im to nikako nije išlo za rukom, pa su bez pokušaja na gol Zvezde otišli na poluvrijeme.

Slična slika viđena je u prvoj polovini drugog poluvremena. A onda je "sjevnula" sjajna akcija Zvezdinih klinaca.

Jovan Šljivić je prelijepim centaršutom uposlio Vladimira Lučića koji je pogodio za konačnih 2:0 u 73. minutu.

Srpski prvaci su u nastavku imali priliku da vide i najveća pojačanja Pitera Olanjiku i Žan Filipa Krasoa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()