Premijer liga BiH: Derbi kola u Banjoj Luci, FK Borac dočekuje HŠK Zrinjski

Dosadašnji dio sezone ekipa FK Borca je odradila na sjajana način i sasvim zasluženo se nalaze na vrhu tabele, a drugoplasirana ekipa na tabeli je upravo HŠK Zrinjski

30.03.2024. 10:45
  • Podijeli:
borac-65f73d6885bc5.webp Foto: FK Borac Banjaluka

Nakon reprezentativne pauze, vratila nam se Premijer Liga Bosne i Hercegovine. U subotu, 30. marta ukupno će biti odigrane tri utakmice u sklopu 24. kola.

Najveći fokus nogometne javnosti u BiH biti će na derbi kola FK Borac i HŠK Zrinjski na gradskom stadionu Banja Luka u 16 sati, a NK Široki Brijeg ide na gostovanje u Ugljevik protiv NK Zvijezde 09.

Dosadašnji dio sezone ekipa FK Borca je odradila na sjajana način i sasvim zasluženo se nalaze na vrhu tabele, a drugoplasirana ekipa na tabeli je upravo HŠK Zrinjski.

Istakao je trener FK Broca da respektuje HŠK Zrinjski, ali najavio je borbu za pobjedu iako njegov tim ima 12 bodva prednosti u odnosu na tim iz Mostara.

Trener NK Širokog Brijega, koji također igra u subotu, 30. marta uputio je riječi opreza pred svoju ekipu koja gostuje u Ugljeviku protiv FK Zvijezde 09. Skender ističe da neće biti lako igrati na gostujućem terenu te da će njegovi igrači morati biti u pravom izdanju kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

Utakmice koje se igraju u subotu, 30. marta možete pratiti u direktnom TV prijenosu na Arena Sport.

Subota, 30. mart:
Zvijezda 09 - Široki Brijeg u 13:30 sati Arena Sport
Borac - Zrinjski u 16 sati Arena Sport
Gošk Gabela - Posušje u 20:45 sati Arena Sport

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()