Poznato s kim će fudbaska reprezentacija BiH biti u šeširu za Ligu nacija

Danas su, naime, obznanjeni sastavi četiri jakosna šešira za žrijeb koji će se održati početkom februara sljedeće godine, naša selekcija se nalazi zajedno sa Srbijom, Škotskom i Izraelom

27.09.2023. 17:12
  • Podijeli:
reprezentacija_bih_fsbih_trening_fsbih 1-64fc726781701.webp Foto: FSBiH

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u sljedećem ciklusu Lige nacija takmičit će se u Ligi A, a sada je poznato i ko će biti u istom šeširu sa Zmajevima.

Iako je fokus na izboru novog selektora fudbalske reprezentacija Bosne i Hercegovine, ali i na kvalifikacijama za EURO u Njemačkoj 2024. godine, ali već sada je poznato s kim se Zmajevi mogu, a s kim ne mogu igrati u grupnoj fazi.

Danas su, naime, obznanjeni sastavi četiri jakosna šešira za žrijeb koji će se održati početkom februara sljedeće godine, naša selekcija se nalazi u najslabijem zajedno sa Srbijom, Škotskom i Izraelom.

To znači da te reprezentacije neće moći biti protivnici selekciji Bosne i Hercegovine u sljedećoj Ligi nacija. Ipak, kada se pogledaju ostale selekcije iz prva tri šešira, jasno je da će Zmajevi imati jako težak posao.

Evo i kompletnih šešira za izvlačenje 8. februara.

Prvi šešir: Španija, Hrvatska, Italija i Nizozemska

Drugi šešir: Danska, Portugal, Belgija i Mađarska

Treći šešir: Švicarska, Njemačka, Poljska i Francuska

Četvrti šešir: Bosna i Hercegovina, Srbija, Izrael, Škotska

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()