Poznato koliko ulaznica je prodato za sarajevski derbi

Očekuje se spektakl na Grbavici

29.02.2024. 18:44
  • Podijeli:
Grbavica_FK Željezničar.jpg Foto: FK Željezničar

Fudbaleri Željezničara dočekat će Sarajevo u 21. meču Wwin lige BiH, a okršaj sarajevskih rivala izazvao je veliko zanimanje ljubitelja fudbala u glavnom gradu.

U prilog tome idu i podaci o prodatim ulaznicama koje je objavio tim sa Grbavice. Kako su iz Željezničara naveli, već prvog dana prodato je 40 posto ulaznica.

Karte za zapadnu tribinu su već rasprodane, a prodat je i veliki dio ulaznica za istok. Podsjetimo, za gostujuće navijače Sarajeva namijenjeno je 1.500 ulaznica.

Željezničar je objavio da se prodaja za aktivne članove nastavlja sutra u 11:00 sati i vršit će se do 15:00.

- U petak (11:00-15:00) i subotu (9:30-17:30) se također prodaju samo za aktivne članove, dok je u nedjelju slobodna prodaja ukoliko uopšte ulaznica tada i bude - saopćeno je sa Grbavice.

Sarajevski derbi na rasporedu je u nedjelju s početkom od 18:45 sati.

Dobra vijest za navijače Željezničara jeste da pravo nastupa imaju Josip Mijić i Bismark Charles.

Svi potrebni papiri za ovu dvojicu fudbalera su kompletirani i danas su registrovani u Comet sistemu.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()