Povrijedio se Tibo Kurtoa

Tibo se iz predostrožnosti vratio u Real Madrid zbog manjeg problema sa povredom primicača

26.03.2023. 16:33
  • Podijeli:
tibo courtois foto Reuters-64205623c83c6.webp Foto: Reuters

Golman Belgije Tibo Kurtoa napustio je kamp reprezentacije.

On se povrijedio dok je bio na dužnosti u nacionalnom timu Belgije koja je u petak u Švedskoj slavila sa 3:0.

"Tibo se iz predostrožnosti vratio u Real Madrid zbog manjeg problema sa povredom primicača", stoji u saopštenju FS Belgije.

On je tokom ove sezone više puta imao problem sa povredama i već je propustio šest mečeva za kraljevski klub.

Kako prenosi "As", Kurtoa će u ponedeljak proći detaljne preglede kako bi se utvrdio stepen povrede i da li će biti u stanju da u narednu nedjelju igra protiv Valjadolida.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()