Povratak u stilu: Đavoli pokerom do Lige šampiona

Crvene đavole ćemo poslije godinu dana pauze ponovo gledati u najjačem klupskom takmičenju Evrope

25.05.2023. 23:11
  • Podijeli:
Markus Rašford Mančester junajted_Dave Thompson AP Tanjug-646fcff19fd58.webp Foto: Dave Thompson / AP / Tanjug

Fudbaleri Mančester Junajteda u odgođenom meču 32. kola Premijer lige porazili su Čelzi rezultatom 4:1 i obezbijedili plasman u Ligu šampiona.

Crveni đavoli su rundu prije kraja prvenstva ovjerili najmanje poziciju broj četiri i poslije godinu dana pauze ponovo ćemo ih gledati u najjačem klupskom takmičenju Evrope.

Ekipa sa "Old Traforda" zabijeležila je treći uzastopni trijumf i sa 72 boda je treća, iza šampiona Mančester sitija i Arselana, a ispred Njukasla, koji će takođe biti dio kontinentalne elite poslije više od dvije decenije.

Domaćin je posao završio u prvom poluvremenu golovima Kazemira u šestom i Antonija Marsijala u 45+5. minutu.

Bruno Fernandeš je u 73. minutu iz penala povećao prednost, a ubrzo se u strijelce upisao i Markus Rašford. Konačan rezultat tek četvrtim pogotkom u sezoni, postavio je Žoao Feliks.

Loša vijest za naviječe Mančestera je povreda Antonija koji je u 29. minutu na nosilima napustio teren.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()