Potvrđeno: Iskusni defanzivac se vratio u Zvezdu

Ostali su detalji, prije nego što standardni reprezentativac Australije krene put Beograda

21.07.2023. 14:22
  • Podijeli:
Miloš Degenek_Profimedia-64ba54929f29e.webp Foto: Profimedia

Otišao je Strahinja Eraković u Zenit, treći mandat na "Marakani" počinje Miloš Degenek.

Još posao nije ozvaničen, ali je tehnički direktor Crvene zvezde Marko Marin priznao da je dogovor sa američkim Kolumbosom postignut.

Ostali su detalji, prije nego što standardni reprezentativac Australije krene put Beograda i ponovo zaduži opremu srpskog šampiona.

Gostujući u jutarnjem programu TV Prva Marin je pričao o dosadašnjem radu Baraka Bahara, kao i da do kraja prelaznog roka treba očekivati još pojačanja.

"Dogovorili smo se sa klubom iz Amerike oko uslova transfera Degeneka. Ostali su još neki detalji. Kao što znate Miloš je i prošle sezone bio velika želja Baihara, želeo je da ga dovede u Makabi. Tokom prvog razgovora mi je rekao: "Šta je sa Milošem, zašto ga ne dovedemo?" Ide ka tome da ćemo dobiti veliko pojačanje. Miloš je navijač Crvene zvezde, igrao je u Ligi šampiona, zna kakva su očekivanja, trener ga hoće“, poručio je Marin.

On je dodao da treba očekivati još novajlija u dresu Zvezde.

"Vjerujem da smo napravili dobru ekipu i da ćemo biti konkurentni u svim takmičenjima. Ne možemo da kažemo da ćemo se boriti za prolaz u Ligi šampiona, jer su klubovi iz prvog i drugog šešira realno drugi finansijski nivo. Ali da ćemo pokušati, hoćemo. Siguran sam da na "Marakani" možemo svakoga da dobijemo. Vidi se da ekipa igra brže i modernije, a mi ćemo dodati još tu dva ili tri šrafa da sve izgleda još bolje", istakao je nekadašnji reprezentativac Njemačke.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()