Poraz mu došao glave: Lisice smijenile Rodžersa

"Brendan odlazi nakon četiri godine kao jedan od najuspješnijih menadžera u istoriji kluba"

02.04.2023. 17:41
  • Podijeli:
Brendan Rodžers_PA AP Tanjug-6429a380759ee.webp Foto: PA / AP / Tanjug

Brendan Rodžers više nije menadžer Lestera, saopštio je engleski klub.

U saopštenju se navodi da su Rodžers i Lester sporazumno raskinuli saradnju poslije jučerašnjeg poraza u Londonu od ekipe Kristal Palasa (1:2) u 29. kolu Premijer lige.

"Brendan odlazi nakon četiri godine kao jedan od najuspješnijih menadžera u istoriji kluba. Sa njim smo 2021. godine osvojili FA kup, što je bio prvi trofej u klupskoj istoriji u tom takmičenju. Iste godine smo osvojili Komjuniti šild, a dvije godine zaredom smo igrali u evropskim takmičenjima", saopštile su Lisice.

Rodžers (50) je Lester vodio od 2019. godine, a prije toga je trenirao Seltik, Liverpul, Svonsi, Reding i Votford.

Popularne Lisice će u nastavku sezone voditi dosadašnji pomoćni treneri Adam Sadler i Majk Stovel.

Šampion iz 2016. godine trenutno se nalazi na 19. mjestu sa 25 bodova, a vezao je šest ligaških mečeva bez pobjede.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()