Pogledajte kako je stradala luksuzna vila Luke Modrića: Šteta je velika

Velike materijalne štete se već zbrajaju, a stradala je i luksuzna vila Luke Modrića, nogometaša Reala i Hrvatske, u Kožinama

12.03.2024. 13:20
  • Podijeli:
luka modrić reuters-65eea9ddc0a0a.webp Foto: Reuters

Olujno nevrijeme s jakim jugom i velikim količinama padavina pogodili su zadarsko područje od ranoga jutra u ponedjeljak, 11. marta.

Velike materijalne štete se već zbrajaju, a stradala je i luksuzna vila Luke Modrića, nogometaša Reala i Hrvatske, u Kožinama.

Nevrijeme u Zadru je za neke zbilja nezapamćeno. Kako je Hini ranije rekao Anđelko Vidović, voditelj Meteorološke stanice u Zadru, goleme količine padavina su paralizirale grad, prenosi portal Direktno, koji i donosi priču u stradanju vile Luke Moldrića.

"Na zadarskom području od nedjelje navečer do ponedjeljka ujutro pale su velike količine kiše, 164 litara po kvadratnom metru, poplavljeni su gotovo svi dijelovi Zadra, a olujno jugo odsjeklo je od kopna većinu otoka", rekao je Vidović.

Nastradala je i vila Luke Modrića. Njegove luksuzne vile u Kožinama su također oštećene uslijed velikog nevremena.

Podsjetimo, Modrić je posjetio svoju vikendicu ljetos kada je jahtom plovio po Jadranskom moru, a ovakve materijalne štete na prilazu njegovim vilama sigurno neće “rasteretiti” njegov novčanik ako znamo koliku plaću ima u Real Madridu.

Na svom vrhuncu u bijelom dresu, kapiten Vatrenih je u Madridu na mjesečnoj bazi samo od kluba primao skoro dva miliona eura. Kada se još k tome dodaju i brojni sponzorski ugovori, za velikog nogometnog maestra ovo nije veliki problem.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()