Počinje pretprodaja ulaznica za moguće finale baraža, važit će i u slučaju poraza od Ukrajine

Određene cijene

14.03.2024. 14:31
  • Podijeli:
Grbavica_FK Željezničar.jpg Foto: FK Željezničar

Pretprodaja ulaznica za duel protiv Izraela ili Islanda na Grbavici (26. marta) počinje sutra i trajat će 24 sata preko navijačke platforme Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Nogometna reprezentacija BiH u Zenici igra polufinale baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Ukrajine. U slučaju pobjede, finale baraža će se igrati na Grbavici protiv boljeg iz duela Izraela i Islanda.

Međutim, ukoliko Zmajevi budu poraženi u polufinalu od Ukrajine, na Grbavici će se svejedno igrati prijateljski meč protiv poraženog iz duela Islanda i Izraela.

U oba slučaja ulaznice će važiti, a pretprodaja počinje sutra. Cijena ulaznica je Istok 40,00 KM, Sjever 30,00 KM i Jug 20,00 KM. Savez je objavio da će u prodaju biti pušteno 11.000 ulaznica.

"U prvom krugu navijači reprezentacije BiH do ulaznica za ovaj susret mogu doći putem platforme www.bhff.fans, na koju je pristup moguć i preko službene web stranice www.nfsbih.ba. Svi navijači BiH, koji su registrovani na navedenoj platformi, imat će prednost kupovine do četiri ulaznice u pretprodaji. U petak 15. marta u periodu od 00 do 24 sata distributer će slati link na email adrese sa mogućnošću da svi registrovani navijači kupe ulaznice u intervalu od 24 sata od prijema e-maila. Nakon isteklog tog roka kupovina ulaznica u pretprodaji više neće biti moguća", saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Redovna prodaja ulaznica počinje 17. marta od 12 sati a vršiće se online, preko web platforme www.event.ba.

Iz Nogometnog saveza BiH napomenuli su da će i ovaj put ulaznice glasiti na ime i prezime kupca te će ulazak na stadion biti moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument, kojim se potvrđuje ime i prezime koje stoji na ulaznici.

"Kontrole na ulazima i spoljnim perimetrima oko stadiona će biti detaljne, te vas ljubazno molimo da poštujete navedena pravila, kao i da lični dokument i ulaznicu pripremite na vrijeme kako ne bi došlo do gužve na ulazima", dodali su u saopćenju Nogometnog saveza BiH.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()