Počinje okupljanje Zmajeva u Zenici za duele sa Islandom i Slovačkom

Danas bi u Zenicu trebao stići i golman Ibrahim Šehić, koji je sinoć sjajno branio u pobjedi Konye nad Galatom

18.03.2023. 15:14
  • Podijeli:
hadzibegic_zenica_zmajevi_okupljanje_foto_NSBiH-6415c721428f7.webp Foto: NS BIH

Okupljanje Zmajeva uoči kvalifikacionih duela protiv Islanda (23. mart u Zenici) i Slovačke (26. mart u Bratislavi) zakazano je za ponedjeljak, a selektor Faruk Hadžibegić sa svojim stručnom štabom već se nalazi u Trening centru FS BiH.

Danas bi u Zenicu trebao stići i golman Ibrahim Šehić, koji je sinoć sjajno branio u pobjedi Konye nad Galatom.

Selektora Hadžibegića i njegove saradnike danas je u Zenici posjetila i porodica Numanović iz Banovića, inače veliki navijači reprezentacije BiH. Hadžibegić je putem svoje zvanične Facebook stranice poručio da je uživao u otvorenom razgovoru sa porodicom Numanovića koja je na kraju poželjela sreću Zmajevima u kvalifikacijama.

Inače, većina reprezentativaca će na okupljanje doći u ponedjeljak nakon klupskih obaveza. Najkasnije bi trebali stići igrači sa Kipra koji u ponedjeljak igraju ligašku utakmicu, pa se njihov dolazak očekuje u utorak.

Spisak za kvaifikacione utakmice za EURO 2024 protiv Islanda i Slovačke:

Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj i Kenan Pirić

Odbrana: Amar Dedić, Jusuf Gazibegović, Sead Kolašinac, Adnan Kovačević, Siniša Saničanin, Dennis Hadžikadunić, Anel Ahmedhodžić, Hrvoje Miličević

Vezni red: Amir Hadžiahmetović, Benjamin Tahirović, Rade Krunić, Sanjin Prcić, Gojko Cimirot, Amer Gojak, Haris Duljević, Jasmin Mešanović, Miroslav Stevanović

Napad: Edin Džeko, Ermedin Demirović, Kenan Kodro, Smail Prevljak i Nemanja Bilbija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()