Počela prodaja ulaznica za meč Engleska – BiH: Evo kako do karte za istinski spektakl

Susret će biti odigran na St James’ Parku, domu Newccastle Uniteda, a navijači Zmajeva će moći kupiti ulaznicu putem oficijelnog distributera Fudbalskog saveza Engleske

17.04.2024. 18:00
  • Podijeli:
repka zmajevi reuters-65fca3055eb7b.webp Foto: Reuters

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine danas je izdao obavještenje za sve navijače fudbalske reprezentacije naše zemlje koji su zainteresovani za odlazak na prijateljski meč protiv Engleske.

Susret će biti odigran na St James’ Parku, domu Newccastle Uniteda, a navijači Zmajeva će moći kupiti ulaznicu putem oficijelnog distributera Fudbalskog saveza Engleske.

Meč je na programu 3. juna 2024. na St James’ Park stadionu u Newcastleu. Početak susreta je u 19:45 po lokalnom vremenu (20:45 srednjoevropskom vremenu).

Na ovom linku su takođe dostupne sve bitne informacije o narudžbi ulaznica, detalji vezano za osobe sa invaliditetom koje žele da prisustvuju utakmici, kao i uvjete u vezi s dolaskom na stadion. Od domaćina je dozvoljen ulazak i za djecu uz obaveznu kupovinu ulaznice.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()