PLBiH: Široki sve dalje od Evrope, Sloga sve bliža opstanku

Sastav sa "Pecare" muči se u posljednje vrijeme. Dobojlije slave junaka Luku Kulenovića

06.05.2023. 19:59
  • Podijeli:
SLoga Doboj_Klix-645695293a603.webp Foto: Klix

Fudbaleri Širokog Brijega napravili su korak unazad u borbi za Evropu, pošto su u 30. kolu Premijer lige BiH kod kuće samo remizirali sa Posušjem, bilo je 1:1.

Sloga je, s druge strane, napravili veliki iskorak ka opstanku, gostujućom pobjedom nad Tuzla sitijem rezultatom 2:1.

Širokobriježani nisu u dobroj formi. Ne tako davno bili su na "koti dva" i izlazak na veliku scenu gotovo da je bio sigurna stvar.

Međutim, sastav sa "Pecare" muči se u posljednje vrijeme. To je bilo vidljivo i danas, nakon što je Vinko Rozić doveo goste u vođstvo.

Domaćin je uspio da izjednači preko Ilije Mašića, ali ne i da preokrene rezultat.

To je, pak, uspjelo Dobojlijama na "Tušnju", na kojem su u posljednjih petnaestak dana dva puta osvajali cijeli plijen.

Istina, na startu su bili šokirani autogolom Milana Milanovića, da bi Mario Krstovski vrlo brzo vratio stvari na početak.

I kada se očekivalo da domaćin u finišu pritisne i krene po trijumf, sjajni Luka Kulenović je pogodio metu i tri velika, ogromna boda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()