Piksi progovorio o aferama sa Mundijala

Pitali ga šta je istina o atmosferi koja je vladala tokom SP u reprezentaciji Srbije

28.06.2023. 12:44
  • Podijeli:
Dragan Stojkovic_Profimedia-649bf72c1b4c9.webp Foto: Profimedia

Selektor Orlova Dragan Stojković, progovorio je o svim medijskim natpisima koji su kružili tokom minulog Svjetskog prvenstva u Kataru, a vezanih za njegove igrače.

Orlovi se nisu proslavili na najvećoj smotri fudbala, osvojili su 29. mjesto, pošto nisu prošli grupnu fazu takmičenja.

A sve do početka prvenstva bilo je idilično, toliko da su neki srpski tim proglasili i za favorita iz sjenke.

Pa ipak, loša igra i poraz od Brazila "ubili" su euforiju. Potom je uslijedio šokantan remi za Kamerunom i ispuštena dva gola viška. Na kraju i blamaža protiv Švajcarske.

Sve viđeno bio je okidač za svakakve medijske napise. Od toga da su neki reprezentativci imali aferu sa suprugama kolegama, do toga da je bilo i fizičkih obračuna.

Piksi je u intervjuu za "Kurir" demantovao takve tvrdnje

"Sve je to jedna farsa, jedno očekivano predstavljanje nekih stvari, prepumpavanja, izmišljanje afera. Sve je to normalno, jer da pobjeđuješ, od toga ne bi bilo ništa, da se ne lažemo. To nije prvi put da se dešava nama, a dešava se i Englezima i Francuzima u Južnoj Africi. Milion problema ima, ali ne možete da utičete na to. Pokušavate da zadržite atmosferu i pozitivan duh i što se tiče ponašanja igrača, "stafa". Sve je bilo okej i oni koji su bili u Kataru, u hotelu, mogli su to da vide. Sad, kako će to novinari da prenesu i mediji da prikažu. Kad meni dođe čovjek i kaže: "Te žene, tamo po hotelu..." Koje, bre, žene, o čemu pričate? Došla žena od Mitrovića sa sinom, provela sat vremena s njim, došla žena od ovog da ga pozdravi. Vidio sam možda dvije-tri", otvoreno je pričao Stojković.

Dodao je da se u njihovom hotelu nije moglo spavati, niti ući u njihov dio.

"Bili smo potpuno izolovani. Organizacija je bila perfektna, ponašanje igrača perfektno. Da smo dobili Kamerun, bilo bi: "Bravo, majstori, svaka čast" i tako dalje. Ali desi se i onda moraš da trpiš te udarce. Da li to utiče na igrače? Mislim da da. Na mene ne, zato što nisam čitao, nisam pratio, ni gledao, samo sam čuo "ej, izašlo je to i to" i kažem - ne interesuje me. Sebe sam zaštitio od tih stvari. To sam u stvari uradio poslije Bahreina, kad smo sletjeli u Katar, isključio telefon i bacio ga. Moraš da trpiš udarce, iako je stvarno bilo mnogo laži, sve je to sastavni dio jednog Svjetskog prvenstva", rekao je Piksi, prenio Kurir.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()